maandag 12 april 2010

Pettiskirt voor EmilyHoi allemaal,

Voor Emily heb ik een pettiskirt gemaakt. Het patroon heb ik gekregen via via en is van oma Jensen. Zij had het patroon gemaakt in maat 116. Emily heeft maat 98 en ik heb het patroon teruggerekend. Ook heb ik 4 banen gemaakt, in plaats van 5. Emily is gewoon een stuk kleiner dan degene waarvoor het oorspronkelijke patroon bedoeld was, dus de rok zou veel te lang worden als ik er nog een baan onder zou naaien. Ik weet eigenlijk niet of ik de rok nou mooi vind of niet. Zelf zie ik nog genoeg schoonheidsfoutjes, maar hij staat ook wel erg wijd uit. Morgen maar een foto met het model (ligt nu lekker in dromenland) en in daglicht.

Groetjes,
Danielle

6 opmerkingen:

 1. Nou, ik weet zeker als er zo'n rok voor mijn meiden klaar lag, ze helemaal uit hun dak zouden gaan!!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Ik hou wel van rose.

  Groetjes mariƫtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enige rok! Ben benieuwd als ze hem aanheeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij de meeste kleine meisjes is 't hoe wijder hoe beter! Hahaha, maar daar is 't natuurlijk ook pettiskirt voor.... Ik vind hem wel goed gelukt, want tule wil niet altijd lekker werken en het satijnband zit er ook mooi op! Ben benieuwd hoe het staat bij de dame!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem prachtig! Wat staat hij Emily ook erg leuk! Super! En ik weet dat tule vreselijk spul is om mee te werken, althans, dat vind ik. Heb je het moeten rimpelen trouwens? Ik vind dat satijnband ook erg goed gelukt om erop te zetten... Ziet er super uit en ik zie geen schoonheidsfoutjes!

  Groetjes,

  Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu ik het snuitje van de dame met pettiskirt zie, hoef je duidelijk niet meer te twijfelen!!! Ze vind hem prachtig!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen