woensdag 28 april 2010

6 vrolijke buttercuptasjes!Hoi allemaal,

Vanmiddag het feestje van Saartje gevierd. De tasjes waren een groot succes. Ze hebben ze lekker versierd en beplakt en daarna nog met glitter bespoten (speciale uitwasbare glitter bij de Action voor textiel, deze tasjes worden toch niet gewassen). Het glittereffect zie je goed als je er bij staat. Ze vonden het erg leuk om te doen. Na afloop het tasje nog gevuld met een lipgloss, princesstoetertje, klein schrijfboekje en een zakje chips. Ze vonden het allemaal helemaal leuk!

Groetjes,
Danielle

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Dit ga ik zeker onthouden voor als mijn meiden volgend jaar een eerste verjaardagsfeestje gaan geven. (als ik je idee tenminste mag gebruiken....).
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk! Het is best wel een werk om ze te maken, maar dat vind ik leuk. Succes ermee!

  Groetjes,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verschrikkelijk leuk idee!!! Zeker eentje om te onthouden met twee dochters ( 3 en 1 jaar) die nu al helemaal gek zijn van handtasjes. Dank voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super uit. Dat zou ook wat voor mijn prinsessen zijn. Wij hebben vorige week op Janne's kinderfeest t-shirtjes versierd.
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk voor die meiden om te doen!! Ik vind het zo'n leuk idee, dat ik een fotootje in mijn ideeënbox heb gestopt voor als Bridget in januari 8 wordt. En wat een superweertje, hè. Kirsten is gisteren 12 geworden en het was heerlijk buiten. Alle kinders liepen in en uit, de groten waren aan het boarden en de kleintjes liepen in de speeltuin, en de allergrootsten, zaten lekker op een luie stoel met een koel drankje......

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen