dinsdag 30 maart 2010

Zomerjurkje voor mezelfHoi allemaal,

Uit de knipbijlage van maart 2010 heb ik een zomerjurkje voor mezelf gemaakt, patroon 101. Simpel jurkje maar door de stof erg zomers en vrolijk geworden. Morgen even een foto van mij in het jurkje. Ik heb maat 42 uitgeraderd maar de naden iets ingenomen zodat hij iets passender zat. De zoom heb ik ook een stuk korter gemaakt, staat het wat pittiger bij mij.

Groetjes,
Danielle


7 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd! Heb gisteravond een erg leuk tricot jurkje gemaakt samen met mijn vriendin voor haar dochter. Heb er helaas geen foto van genomen, was al laat toen jurkje af was en ik rolde om van de slaap... (nu nog trouwens hihi) Hoewel, zie dat jij nog ietsje later was als ik... haha!

  Ben benieuwd naar je foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi. Staat je super!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk!Goed dat je hem korter hebt gemaakt want de blote benen mogen deze zomer.ziet er erg leuk uit!!!
  marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb in de laatste knip ook wat leuke dingen weer gezien voor de zomer... En dit jurkje is inderdaad perfect!! En dat stofje is super uitgekozen!! En het staat je geweldig goed!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je er een fantastisch jurkje van gemaakt. Helemaal goed zeg. Was het een werk om hem passend te maken?

  Groetjes, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt allemaal!

  Jessica: het passend maken viel op zich wel mee. Heb alledrie (middenachter en zijnaden) 1 cm ingenaaid met de locker. De middenachternaad was wel wat lastiger, want die zit in twee delen door de pas, nu moest ik wat uithalen omdat het anders niet netjes zat en op mijn rug moest het echt een beetje ingenomen worden. De middenachternaad heb ik overigens tot boven mijn billen ingenomen, bij mijn billen heb ik maat 42 wel nodig....

  Groetjes,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen