donderdag 11 augustus 2011

Wikkeljurkje Roos 5011 voor Emily
Hoi Allemaal,

Het blijft een leuk patroon, het wikkeljurkje van Roos. Nu gemaakt voor Emily in maat 116 (wat wordt ze groot!) Ik vond alleen de lengte wat te lang, daar heb ik wat van af gehaald. Ook heb ik een tricot mouwtje erin gezet, samen met het stoffen mouwtje. Van dezelfde tricot ligt een legging met rimpels bijna klaar op de strijkplank (alleen het elastiek in de taille nog). Het stofje heb ik vorig jaar gekocht in de opruiming en ik heb er een kanten stofje overheen genaaid voor een extra effect. Vind het zelf erg leuk geworden. Het kanten stofje heb ik op de markt in Spakenburg gekocht! Sinds een paar weken staat er een andere stoffenkraam en deze is veel uitgebreider (en goedkoper) dan de vorige (het blauwe kanten stofje kostte 5 euro de meter!) Helemaal fijn. Hij is geen dealer van Stenzo, wel van de andere merken, heeft ook mooie tricot (die grijze voor dit jurkje komt ook bij hem vandaan, in de opruiming voor 5 euro de meter).

O ja, we komen net uit het zwembad en mevrouw is haar haar aan het drogen onder zo'n blazer, vandaar de ogen dicht en de natte haartjes!

Groetjes,
Danielle

3 opmerkingen:

 1. Het blijft inderdaad een leuk patroon.
  Het is een leuk jurkje geworden, mooi stofje ook.

  Groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk jurkje heb je gemaakt. GOed om te lezen dat jullie een nieuwe stoffenkraam hebben. Ga snel eens kijken op welke dag de markt bij jullie is!

  Groetjes mama C

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk jurkje!

  Ik ben op zoek naar het patroon.
  Kan ik een kopie krijgen/kopen van je?

  Groetjes, Anouk

  BeantwoordenVerwijderen