zondag 20 februari 2011

Wikkeljurk met roezel voor mezelf


Hoi allemaal,

Een wikkeljurk voor mezelf gemaakt. Dit patroon heb ik al vaker gemaakt en zit lekker en staat leuk. Deze tricot is wel een dunne en de kleur is eigenlijk niet zo mijn ding, maar goed, met een leuk shawltje is de boel al een stuk opgefleurd. Hij zit trouwens wel erg lekker. Het patroon komt uit de knip van februari 2010.

Groetjes,

Danielle

4 opmerkingen:

 1. Hij zit je inderdaad als gegoten, perfect gemaakt. Ja, als een patroon eenmaal goed zit en je goed staat, kan een paar exemplaren extra zeker geen kwaad!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf jurkje! Mooie vrolijke shawl erbij en hij is helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die kleur je wel heel mooi staan! Heel stijlvol, die roezel maakt het weer speelser. En de jurk is ook heel mooi, zit je zeker als gegoten.

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig model is dit, staat bij elke gelegenheid mooi! Dank voor je berichtje op m'n blog. Het patchworkstofje was een simpel rokje geworden, maar dat vond ik niet mooi, dus nu is het een ballonrokje. ;-) Ik zal het binnenkort posten! Stoffenspektakel was super!! De vorige keren ging ik met 1-2 kids tussen de bedrijven door, nu had ik er een hele dag voor uitgetrokken. Gezellig met een vriendin van 10 tot half 5 (was het einde ;-) rondgesnuffeld en met 25 meter (voor 80 euro) thuis gekomen, geslaagd bezoek! Veel plezier woensdag!

  BeantwoordenVerwijderen