zaterdag 16 oktober 2010

BabydekenHoi allemaal,

Na wat gesurf op het www kwam ik de nieuwe serie van Lodger tegen. Aan de buitenkant denim en aan de binnenkant fleece. Leek me superstoer voor onze aanstaande jongensbaby. Ik had nog een stukje denim liggen (met nadruk op stukje) en een leuke stippenfleece. Vandaag meteen aan de slag. Het knippen koste enig denkwerk omdat ik niet alle patronen in 1 deel eruit kon krijgen. Maar het is mooi opgelost en ik heb alleen maar snippers over. Hier al vast de vorderingen van dit project(je). Volgende week (lekker vakantie) hoop ik het af te kunnen maken.

Groetjes,
Danielle

2 opmerkingen:

 1. Hij is leuk geworden Danielle!
  Ik heb de nieuwe babylodger in jeans uitvoering gevoeld (had hem bijna gekocht) maar toch besloten om voor de gewone fleece uitvoering te gaan (mijn naaispullen zijn allemaal al opgeborgen ivm een verbouwing namelijk), de echte lodger in jeans uitvoering is erg warm en de stof voelt heel stug aan, meer iets voor als je naar buiten gaat zeg maar.

  Jou optie om het dus zelf te maken lijkt mij veel geschikter en het ziet er superleuk uit!
  En daarbij lijkt jouw uitvoering mij veel soepeler aanvoelen dan het origineel.
  Leuk gemaakt hoor!!
  Groetjes Mo (27+1 week zwanger ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enorm leuke babydeken ben je aan het maken! Echt mooi die combi tussen de stippenfleece en het denim! En natuurlijk extra leuk omdat je hem zelf gemaakt en ontworpen hebt!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen