woensdag 18 augustus 2010

Eerste najaarsset voor Saartje


Hoi allemaal,

Na nog een lekker weekje vakantie te hebben gevierd, is ook hier het gewone leven weer begonnen. De kids zijn weer lekker naar school, fijn dat er weer regelmaat in zit. Op vakantie mocht Saartje van oma bij een automaat een bal trekken (jullie kennen ze wel, die altijd bij supermarkten e.d. staan). In haar bal zat een blikken doosje aan een kettinkje met een hondje erin. Helemaal verliefd is ze er op. Nu wilde ze het doosje aan haar kleding vast maken, maar dat kon niet. Ze heeft geen broeken, alleen rokjes, dus werd mama lief aangekeken. Ja hoor schat, mama maakt wel een rokje met een haakje eraan. Op de dag dat we thuis kwamen, kwam de vraag wanneer het rokje dan af zou zijn? Morgen? Dat kan jij toch best mama? Eh, ja. Maar mama heeft wel meer te doen dan rokjes naaien. Daarbij...ik wilde een tulip rokje maken. Die zit haar namelijk heel netjes, maar ik vind hem wel bewerkelijk. Toen ik voor mijn stofjes stond, heb ik er maar meteen een setje van gemaakt. Eerst het shirt en de legging en vandaag het rokje afgemaakt. Het setje is nu compleet. Wat het weer betreft kan ze hem gelijk aan, bleeh het lijkt wel herfst!

Uit school wilde ze het setje meteen aan voor de foto. Ze vindt het helemaal mooi, alleen nog wel warm met lange mouwen en een legging. Morgen mag ze het rokje aan met een shirtje met korte mouwen en zonder leggen. Let op het doosje aan de voorkant!

Groetjes,
Danielle

2 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuk setje is het geworden!
  Handig zo'n mama die alles kan maken wat je wilt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Daniƫlle,

  Leuke set voor Saartje, Tulip lijkt veel op de Zucka..Meidenavond was niet haalbaar! Erg jammer, had Coby's nieuwe huis graag gezien.
  Groetjes Gerhilde

  BeantwoordenVerwijderen