zondag 9 mei 2010

Sonic shirt voor Job

De voorkant

De achterkant

Hoi allemaal,

Job wilde graag een shirt met Sonic erop. Nu ben ik nu zo van shirts met Sonic, Gogo's o.i.d. erop, maar ja, wat doe je als je 6-jarige zoon dit vraagt en hij jouw shirts altijd als eerste uit de kast pakt om aan te trekken want "ze zitten zo lekker mama". Dan maak je gewoon zo'n shirt. Dit shirt is het eerste van een serie van 3. Er volgen nog 2 gogo shirts met korte mouwen.

Ik heb bij dit shirt geƫxperimenteerd met een dubbel boordje. Bij de andere twee (die nog niet klaar zijn) ook gewerkt met een dubbel boordje en bij de anderen met dubbele zomen die ik weer doorgestikt heb met de cover. Het is allemaal heel goed gelukt (voor zover het af is).

Ben benieuwd wat Job er morgen van vindt.


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk 'jongens'stofje dat streepje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HEEEEL erg leuk! Mag ik vragen waar je de Sonicafbeeldingen vandaan hebt? En blijft het transfer een beetje mooi in de was?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Danielle,

  Dank je voor je berichtje over het transferpapier! Ik heb een paar vellen bij de Hema gekocht afgelopen week om mee te experimenteren. Leuk! Heb ik bij jou niet ook het Michael Jackson stofje voorbij zien komen? Ik kreeg steeds vaker commentaar van mijn zoontjes dat ik WEER wat voor Roos maakte, dus ik ga nu maar eens voor hen aan de slag. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gemaakt! Ik heb nog nooit met transferpapier gewerkt, mijn printer print ook niet in kleur, dus zal me niet lukken om zo'n mooie afbeelding te krijgen denk ik. Ga me er eens een keer in verdiepen, vind ze nl. wel erg mooi bij jou elke keer!

  BeantwoordenVerwijderen