zondag 22 januari 2012

Rokje en vestje voor Emily, jurk voor mezelf


Hoi allemaal,

Hier nog foto's van de kleren die ik voor Emily heb gemaakt voor de kerst. Ook voor mezelf nog een jurk gemaakt in december maar nog niet laten zien. Voor Emily een ballonrokje van een leuke roosjestule en een vestje erbij. Het vestje is al kapot geweest bij de mouwen en heb ik gemaakt (de mouwen zijn daardoor een beetje kort). Voor mezelf een jurk, net als de blauwe hier enkele berichtjes boven. Het is de M1005 en is eigenlijk een tuniek, die ik zelf heb verlengd. Leuk patroon. Wat ik wel jammer vind is dat de stof wat vaal wordt, dat heb je toch best gauw met bedrukte tricot. Wie weet welke tricot dit niet heeft (behalve effen)?

Groetjes,
Danielle

3 opmerkingen:

  1. wow wat gaaf!! Knalt eruit zeg, jouw jurk! staat je fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk setje met de ballonrok! Het staat haar ook prachtig! Ook jou jurk is geweldig! Knap hoor dat je toch steeds weer prachtige dingen maakt, voor jezelf :)
    En idd de stof..... Ik vind de stenzo tricots vaak wel (langer) mooi blijven en ook de tricots van Hilco blijven heeeeeel mooi :) Maar ja daar betaal je dan ook flink meer voor....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dezelfde stof! haha! Vind het echt zo'n leuke stof! Voor me zusje heb ik een patroon uit de knip gebruikt. Vind jou jurk ook echt heel erg leuk!

    Ook het setje van je dochter ziet er echt heel leuk uit!
    Bedankt voor de uitleg van het roos patroon!

    Groetjes Lenie'

    BeantwoordenVerwijderen