maandag 28 maart 2011

ABC 118 voor Emily
Hoi allemaal,

Voor Emily de ABC 118 gemaakt. Het patroon is niet moeilijk, maar het is best lastig om het jurkje netjes in elkaar te krijgen. Ik zag net al wat kleine foutjes (stiksel zichtbaar naast het biaisband, achterkant sluit niet helemaal netjes en het onderste jurkje zit niet gelijk onder het bovenste jurkje). Vanavond dus nog even wat dingetjes aanpassen! Mevrouw is niet helemaal fit, wilde de jurk ook niet aan, toen weer niet uit enz. Ik vind het modeltje haar wel leuk staan. Wil hem ook van tricot maken, en dan met een mouwtje erin, even over nadenken (combi van de Antonia/Zoe en ABC 118, denk ik). Voor de echte perfectionist: de bloemen zitten andersom! Kwam ik ook achter na het knippen.....

Groetjes,
Danielle

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk jurkje, het staat je dochter ook erg leuk. De foutjes vallen mij niet op hoor!
  De rest van je kleding op je bog is ook erg mooi gemaakt.

  Groeten Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel schattig! En tjsa, roosjes op zijn kop zijn ook heel leuk, 't is dat je het schrijft, anders was het me niet eens opgevallen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een snoezig jurkje en het stofje is er perfect voor. Mij was de op z'n kop staande roosjes niet opgevallen zo op de kiek! Gewoon niks zeggen, het gros van de mensen kijken daar absoluut niet naar!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen