zaterdag 29 januari 2011

Lady in red...


Hoi allemaal,

Deze week weer lekker achter de naaimachine gezeten. Op de site van Sancho had ik gelezen dat er zo'n leuk jurkje stond in de nieuwe Knip. Omdat mijn kast deze winter voornamelijk gevuld is met zwangerschapskleren, een goede gelegenheid om een nieuw jurkje voor mezelf te proberen. In de webwinkel van Toetenel (zij hebben nu opheffingsuitverkoop) had ik een rode tricot besteld met witte stippen, toen ik deze lap kreeg, viel het ietwat tegen. De tricot is erg rekbaar, maar best wel dik en de stippen zijn ingeweven. Niet de verwachte stof voor een shirtje voor de meiden, maar wel een leuk lapje om model 12 uit de nieuwe Knip op uit te proberen. De stippen vond ik nog steeds niet geweldig, maar als proefjurk (de lap kostte 5 euro in totaal) mocht hij dienst doen. Nu kwam mijn schoonzus op het lumineuze idee om de binnenkant als buitenkant te gebruiken (bedankt Ellen!) en zo is deze rode jurk ontstaan. Ik vind hem helemaal leuk. Hij staat netjes (kleedt enigszins af), goed gelukt en rood is ook helemaal mijn kleur. Van dit jurkje komt er vast nog 1! (overigens heb ik het bovenpandje wel -tig keer uitgehaald ondanks de goede uitleg op de Knip website. Ik naaide de stippen als de goede kant op elkaar en ook de draai had ik eerst verkeerd gedraaid met als gevolg dat hij niet mooi zat, veel van geleerd...)

Groetjes,
Danielle

10 opmerkingen:

  1. Wauw, prachtige jurk geworden en hij staat je echt fantastisch!!!!!!! Wat een knalkleur, daar hou ik echt van. En dat heb ik ook wel vaker, dat ik stof koop voor de kinderen en er uiteindelijk voor mijzelf wat van maak, haha.

    Groetjes, Isabelle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij is GEWELDIG!! echt top! (ik wil m ook ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooi! dat staat je goed! zie je niks van dat je pas bent bevallen zeg!

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zo zeg, wat een mooie jurk! staat je heel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super geslaagd jurkje.Wat een goed idee om de stof anders te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi jurkje! Ik heb de knip ook gekocht vanwege de twee jurkjes die erin staan. Mijn moeder had ook al lopen tobben met het patroon en op internet las ik ook al eea, ondanks de twee stipjes best een klus die jurk dus! Ik vind hem mooi geworden! En nog gefeliciteerd met je kleine ventje. Heerlijk zo'n baby in huis :). Gr. Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een superschoonzus! Ik vind je jurk verpletterend met die kleur, mooi modelletje!! Super en hij staat je schitterend. Ik heb net mijn jurkje op de strijkplank gelegd, gisteravond laat afgekregen. Het ging zo lekker, hij móest af!!! Zal straks eens een foto maken, als het tenminste hier wat lichter wordt, want anders is de jurk zwart op de foto!!

    Heel veel plezier met je rode jurk!! Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij staat je practig Danielle en je ziet er goed uit.
    Fijne dag

    Liefs Lisha

    BeantwoordenVerwijderen