donderdag 4 november 2010

Bugabookap met uiltjesstof




Hoi allemaal,

Vandaag aan de tweede bugabookap begonnen. Hier alvast een foto van de vorderingen. Ik heb het patroon opnieuw getekend en heb nu eerst het patroonpapier op de kap gespeld en daarna met een stift de lijnen getrokken. Ging best goed. Ik vind deze kap ook beter passen dan de vorige, die moest ik telkens innaaien omdat hij te ruim was. De foto's zijn niet zo heel erg mooi, beetje overbelicht. Ben er ook nog niet helemaal uit of deze kap mooi gaat staan op mijn rode wagen. Misschien als ik rood biaisband neem dat het er al weer anders uit ziet. Ik zou ook nog de zwarte wieg van mijn schoonzus kunnen lenen en dan bijvoorbeeld een blauwe of groene biaisband kunnen gebruiken. Wat denken jullie?

Groetjes,
Danielle

4 opmerkingen:

  1. Wouw he deze wordt ook al zo super leuk! Ik vind hem wel erg leuk staan op je rode wagen en ik denk dat het helemaal af is met rood biasband. Ben zelf ook helemaal dol op de mooie rode herfsttinten en daar past het bruin van de kap helemaal bij en de uiltjesstof natuurlijk ook!
    Wat een leuk stofje is dat trouwens!
    Ik vind het wel erg knap dat je je eigen kinderwagen zo opknapt!
    Succes er verder mee!
    Groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met een rode bias erlangs is hij juist perfect voor je wagen. Wat een supergaaf stofje heb je aan de binnenkant zitten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met rood past hij hierbij maar ik denk da thij met een zwarte bak ook mooi staat. VInd m wel super geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk idee zeg, heb zelf ook een bugaboo, maar lijkt me toch wel heel moeilijk om zo een kap te maken hoor.
    Je kindje heeft genoeg te bekijken met die leuke uiltjes stof aan de binnenkant.
    Heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen