zaterdag 6 november 2010

Bugabookap is klaar!

Hoi allemaal,

De bugabookap met de uiltjes is ook klaar. Vanochtend nog even biaisband gehaald en zojuist afgemaakt. Ik vind de kap erg goed gelukt, vooral de netheid waarmee hij op de wagen zit. Nu nog even kijken welke kap het leukste staat. De blauwe of de bruine. Alhoewel, ik heb extra beugels gekocht op marktplaats dus het vervangen is een fluitje van een cent. De ene week de blauwe, de andere week de bruine.

Groetjes,
Danielle

4 opmerkingen:

 1. Wat een luxe joh, om te kunnen afwisselen met je kappen. DAt is weer het voordeel van zelf naaien. Dan maak je altijd wat meer dan je normaal zou kopen. Maar leuk is je kap geworden. Ziet er ook heel netjes en strak uit.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ook deze is weer super mooi! Wat zul jij straks trots rondwandelen als je kleintje er eenmaal is.
  Heel mooi en knap gemaakt hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat prachtig gemaakt zeg!! Ik vind het superknap, want hij zit er echt strak op!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het patroon van de kap weer opnieuw getekend voor deze kap. Nu heb ik het tekenpapier vastgespeld op de originele kap (uitgeklapt op de wagen) en met een stift de contouren nagetekend. Ook heb ik gezien dat ik bij de vorige kap een foutje heb gemaakt met het biaisband, dat loopt niet bij het tweede deel langs, ga ik nog aanpassen, dan zit die kap waarschijnlijk ook strakker. Deze zit echt supermooi en netjes.

  Groetjes,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen