maandag 13 september 2010

Bugabookap in wording update!

Vanochtend weer aan het stoeien met de kap. Inmiddels heb ik de 2 tunnels genaaid, ook de onderste 2 'panden' iets strakker genaaid. De ster heb ik verkleind, zo staat het al weer een stuk leuker, net of het vliegtuigje eruit vliegt. Nu na gaan denken hoe ik het e.e.a. ga bevestigen, naaien of lijmen of een combi. Tips van harte welkom!

Groetjes,
Danielle
Hoi allemaal,

Hier nog even een update. De kap heb ik inmiddels op de wagen, moet alleen de tunnels nog stikken. Denk dat ik ook het tweede deel voer. Voor de voering heb ik rood met blauwe stippenstof genomen. Achterop probeer ik een applicatie uit. Een zilveren ster met een vliegtuigje erop. Ik wil de kap nog afbiezen met biasband, ik denk een zwarte, misschien een rode, ligt eraan of ik de juiste kleur kan vinden. De applicatie zit overigens nog vast met plakband.

Hierboven een aantal foto's van de update.

Ik denk overigens niet dat deze kap het gaat worden, misschien ga ik toch voor een andere kleur....

Groeten,
Danielle


Deze applicatie is ongeveer 30/35 bij 20/25 cm.Hoi allemaal,

Ben bezig met een bugabookap voor mezelf. Heb de buitenkant in elkaar maar wil er nog wat op maken. Bij zofleurig.nl heb ik een applicatie van een vliegtuig besteld en van een auto. Maar ik blijf het lastig vinden. Mocht iemand een leuk idee hebben...laat het horen! De binnenkant naai ik er nog niet tegenaan omdat ik dan de applicatie er niet netjes op kan stikken. Zo te zien past de kap aardig. Iemand nog een idee hoe ik de stofvouw weg kan krijgen? (niet te warm strijken?).

De kap komt straks op een zwarte wieg, vind ik wat mooier staan.

Groeten,
Danielle

1 opmerking:

  1. Wat een klus zeg! Maar wel erg leuk! Knap dat je aan zo een project begint!Die applicatie erop zou wel erg leuk en stoer staan!
    Groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen