woensdag 9 juni 2010

Nieuwe foto's wikkeljurkHoi allemaal,

Hier nog foto's van opzij en van achteren. Graag jullie advies omtrent de achterkant. Toen ik de jurk knipte heb ik de middenachternaad 1 cm van de stofvouw afgelegd (omdat ik bang was dat ik er niet in zou passen omdat het een nepwikkeljurk zou worden). Ik heb dus 2 cm extra stof in het achterpand zitten. Het achterpand vind ik niet netjes zitten, ik zie overal kronkels en vouwen. Hoe kan ik dat verhelpen? Coupenaadjes? Iemand tips? Wat de voorkant betreft: Naar alle waarschijnlijkheid gaat mijn buik de komende tijd nog groeien en kan ik het extra stof dat daar zit goed gebruiken ;).

Groetjes,

Danielle


5 opmerkingen:

 1. Helaas ben ik niet zo'n held met naaien, dus kan ik je geen tips geven. Maar ik vind de jurk er zo op het oog erg mooi uitzien hoor!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meid de jurk staat je prachtig en van harte proficiat met je zwangerschap :-)
  En mannen die hebben geen verstand van mooie jurken ;-)

  Gr Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kan eventueel 2 coupenaden in de rug zetten. Van die coupenaden die je in aansluitende jurkjes ziet, je moet alleen zorgen dat het niet meer dan 2 cm wordt in totaal, want anders wordt íe te strak.

  Maar je zegt dat je buik de aankomende tijd gaat groeien....!!! Dan heb je die ruimte achter eigenlijk ook nodig, ik neem aan dat er gezellig een kleine onderweg is!!! (Gefeliciteerd!!). Maar dan worden je heupen ook iets breder, dus heb je niet alleen voor meer ruimte nodig, maar ook achter. Misschien is het handiger om de jurk gewoon zo te laten...

  En die jurk staat je prachtig!! De ruimte op de rug, wordt snel genoeg naar voren getrokken!! Succes!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind de jurk harstikke leuk staan, gefeliciteerd met je zwangerschap!

  Groetjes Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige jurk, ik denk dat ik em zo zou laten.

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wanneer komt de kleine?

  Groetjes Titia

  BeantwoordenVerwijderen